El nostre projecte

Projecte per fomentar el gust per la lectura, és un projecte conjunt a tota l’escola que el portem a terme des de l’any 2006. Aquesta iniciativa pretén potenciar el gust per llegir, vol fer descobrir la màgia que s’amaga darrere les paraules que configuren una bona història, permet millorar notablement la comprensió lectora i afavoreix els aprenentatges globals de l’alumnat i, sobretot, el seu creixement personal.

Tot i no perdre de vista l’ús, la importància i la utilitat de la biblioteca escolar i les biblioteques de barri i municipals com a fonts d’informació, de consulta i de préstec de llibres, aquest projecte es basa en la utilització de les Biblioteques d’Aula, per impulsar la lectura diària dels alumnes i, en conseqüència, crear un hàbit lector, així com també per despertar el plaer que la lectura i la literatura poden generar.

La lectura silenciosa diària és l’eix central d’aquesta proposta educativa, integrada dins el Projecte Educatiu de Centre. També  es programen d’altres activitats que impliquen tots els alumnes de l’escola. Una d’aquestes activitats és l’apadrinament de lectura entre alumnes de:

P-3 5è i 6è
P-4 1r ESO
P-5 2n ESO
1r EP 3r ESO
2n EP 4t ESO
3r i 4t EP de P-3 a 2n EP

El projecte, a part de la lectura diària i l’apadrinament, també inclou altres activitats més puntuals al llarg de l’any, com la visita d’autors, lectura en veu alta, certamen literari “La llanterna de Gràcia”, visita a la biblioteca municipal Mn. Blancafort…

El nostre projecte també compte amb unes mascotes que ens motiven i ens vigilen que complim la normativa de les activitats i de conservació de les biblioteques.

Podeu visitar els apartats:    Activitats     /      Mascotes

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s